Tereprally iskola és teszt

Tisztelt Iskolások, Tesztelők, Érdeklődők!

Királyszentistvánon Iskolázunk, tesztelünk!

Folytatjuk a 2019-es évünket. Ahogy ígértük tavaly, idén is minden verseny előtt 1-2 héttel közösen bemelegítünk és ráhangolódunk az aktuális futamra. Ez történik május 4-én szombaton is  a mellékelt térkép szerinti – királyszentistváni területen.

Kérem, hogy kizárólag a megadott GPS koordinátánál található – a térképen KÉK Csillaggal jelölt – úton közelítsétek meg a KÉKKEL bekeretezett szervizparkot max. 20 km/h sebességgel. A Depóban helyezkedjetek el úgy, hogy mindenki zavartalanul tudjon mozogni és a felállított zöld sátorban jelentkezzetek be ahol a részvételi díjat is adjátok át! 

Az idő- és programtervet csatolom a mellékletben. 

Kérem az érkezési intervallumot betartani szíveskedjetek, hogy időben el tudjuk kezdeni a programokat!

Ismét elfogadta meghívásunkat Ferencz József az FRT lengéscsillapítók gyártója amelyeket a Garillában is használunk. Szívesen áll rendelkezésetekre kérdésekkel kapcsolatban és talán egy rövid bemutatót is tart nekünk, hogy megértsétek mi és miért csillapítja a gödröket alattatok. Futómű beállítási igényeiteket kérem előre jelezzétek és az ezzel kapcsolatos költségeket Ferencz úrral kérem előre tisztázzátok le!

A jövő heti versenyen való indulásnak feltétele a sikeres minimumvizsga, így megkérek midenkit aki a nevezni szeretne és még eddig nem vizsgázott az mielőbb tegye meg vagy az iskolában jelezze és szükség esetén az ebédidőben segítünk!

Jó idő esetén az ebédet a helyszínen tartjuk ahogy ez legutóbb is történt. Amennyiben hideg, szél vagy eső lenne akkor a közeli Varjas Vendéglőben kapunk helyet váltott csapatokkal.

Mindenkit szeretettel várunk!

Üdvözlettel

Garamvölgyi Zoltán

Időterv – Meghívó