Sivatagi munka

Kíváncsiak vagytok, milyen itinert színezni homokviharban? Akkor nézzétek meg a fotót! 😊 Ha viszont a pályán történtek is érdekelnek, íme Ákos összegzése a negyedik és ötödik szakaszról!

„Kedden az előző napi problémáink miatt viszonylag hátulról rajtoltunk, onnan kellett felküzdenünk magunkat a nap folyamán, vagy 20-25 járművet megelőzve. Állatvédő napunk volt, előbb egy tevét, majd egy szamarat gázoltunk el kis híján, de valami csoda folytán mindkettőt sikerült kikerülnünk.

A szerdai naptól nagyon tartottam, mert soha nem vezettem még dűnén. Ehhez képest csont nélkül átmentünk az 50 kilométernyi dűnén, csak két apróbb kalandunk volt, és közben még meg is előztünk két kamiont és három autót. A szakasz vége 20 kilométernyi ralis jellegű pálya volt, azt is élveztük, és ott is tudtunk előzni. Végül tizenegyedikek lettünk, de a büntetések után lehet, hogy még jövünk is előre. A kocsin mindennap állítgatunk valamennyit, és ma éreztük úgy, hogy megérkeztünk, már kezd úgy viselkedni, ahogy szeretnénk.”

forrás: HUNT